Tiistaitiima-seurakuntailta

Dragsfjärdin seurakuntatalo

Kirjailija Juha Ruusuvuori ja hänen vaimonsa Ulla Ylisirniö-Ruusuvuori tulevat kertomaan kirjastaan Yksi näistä pienimmistä. Teetä/kahvia ja pikkupurtavaa.

Kirja kertoo teoista, joita ihminen ei voi antaa anteeksi.

Juha Ruusuvuori on kirjallisuuden palkittu ammattilainen, joka on tunnettu mm. romaaneistaan, sarjakuvistaan ja meriaiheisista teoksistaan. Hän asuu Kemiönsaaren Taalintehtaalla vaimonsa Ulla Ylisirniö-Ruusuvuoren kanssa, joka on lastenpsykiatrian erikoislääkäri. Ruusuvuoret ovat yhdesssä aloittaneet Lapponia-romaanisarjan, jossa käsitellään ihmisten kaltoin kohtelua, rikoksia ja uhriutumista.

Taalintehtaan kirkko

Tiistaitiima-seurakuntailta

.Tiistaitiima-seurakuntailta Taalintehtaan kirkko, pieni sali klo 18-19.30. Vaeltajat - Tuokiokuvia ja tekstejä matkoilta hiljaisuuteen ja pyhän äärelle
Pastori Maria Saarijoutsi kertoo ja näyttää valokuvia pyhiinvaellusmatkoista Espanjaan, Italiaan ja Ranskaan. Kahvi/teetarjoilu.