Yhteisvasuukonsertti

Ruukinhalli

Seurakunnassa on jo useasti pyritty järjestämään joku suurempi tapahtuma Yhteisvastuu-keräykseen liittyen. Nyt jysäytämme kunnolla ja se tapahtuu

Kemiönsaaren laulajia ja muusikoita tulee yhteen niin suuri joukko, että tokko sellaista tekijöiden runsautta on nähtykään.  Sekä maallinen että kirkollinen musiikki tekee hurjan rutistuksen yhteiseksi hyväksi.

Mukana ovat Kemiönsaaren seurakunnan kirkkokuorot ja lapsikuoro, Baltic Gospel Singers, Twighlight, Kake & co, Showdown, Kimito Island Big Band, Tupas’ Secret, Cento, Beauties and the Beat, Dalsbruks Dragspelsklubb ja Tre Prima Donnor sekä Sara Nyqvist. Ohjelman johtavat kirkkoherra Katarina Dahlqvist ja Leif Lindgren. Äänentoistosta vastaa SteelSound.

Päivä alkaa klo 14.00 konsertilla, joka kestää 1,5 tuntia.  Sitä seuraa kahvitauko, jolloin voi  osallistua arpajaisiin ja muuhun mukavaan.  Tauon jälkeen jatkuu musiikki tunnin verran.

Aikuisen sisäänpääsy maksaa 20€ , mutta alle 18 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Rahat menevät lyhentämättömänä Yhteisvastuu-keräykseen.

Kemiönsaaren seurakunta, Dragsfjärdin kappeliseurakunta

Kemiön kirkko