Konsertti - Ilya Kruglov

Dragsfjärdin seurakuntatalo

Pianisti Ilya Kruglov on kotoisin Venäjältä, mutta asuu nykyään Kemiönsaarella Genbölessä. Kruglov pitää pianokonsertin Dragsfjärdin seurakuntakodilla.

Konserttisarja "Anna kevään soida" järjestetään seurakunnassamme nyt kolmatta kertaa. Ensimmäisen konsertin sarjassa soittaa pianisti Ilya Kruglov Dragsfjärdin seurakuntakodilla keskiviikkona 12.2 klo 18.00. Kruglov konsertoi paljon kotimaassaan Venäjällä, mutta piti sitten taukoa musiikista. Muutama vuosi meni muissa tehätvissä, mutta nyt hän konsertoi jälleen. On ilo kuulla hänen soittavan kotimaansa musiikkia mm. säveltäjiltä kuten Pjotr Tjajkovskij ja Sergei Rachmaninov. Melkein koko konserttiohjelmiston on uusi. Kruglov soittaa myös JS Bachin italialainen konserton ja musiikkia säveltäjiltä Claude Debussy, Franz Liszt ja Johannes Brahms. Ohjemalehtinen on saatavilla ovella 10 eurolla.

Dragsfjärdin kappeliseurakunta, Kemiönsaaren seurakunta

Musiikkiohjaaja