Henrik Lindholmin tidenäyttely

to 20.2. kello 09.30 - to 20.2. kello 15.00
Dragsfjärdin seurakuntatalo

Muutaman vuoden tauon jälkeen järjestetään jälleen taidenäyttely Dragsfjärdin seurakuntakodissa. Kaikki esillä olevat taulut on signeerannut Henrik Lindblom.

Henrik on ehkä parhaiten tuttu tanssiorkesteri Showdownin kitaristina, mutta hänellä on useita taiteen kieliä lyyrassaan. Monien vuosikymmenien aikana hän on koristanut taiteella omiaan ja muiden seiniä.
Ensimmäisen näyttelynsä Henrik piti vuonna 1990 Dragsfjärdin taidekerhon kuukauden taiteilijana Taalintehtaan virastotalolla. Erikoisuutena mainittakoon, että hän ripusti esille yli 40 taulua ja niistä hän myi 40. Henrik on vuosien kuluessa osallistunut useisiin Dragsfjärdin taidekerhon näyttelyihin. Viime vuonna Henrik pani esille töitään Tammisaaressa. Nyt, tänä vuonna, kuuden viikon ajan Henrikin kotiseudun ihmisillä on mahdollisuus tulla ihailemaan hänen taulujaan.

Avajaiset pidetään Runebergin päivänä, 5. helmikuuta klo 18 Dragsfjärdin seurakuntakodissa. Koska Henrikin taiteellisuus on myös musiikkia, esiintyvät taiteilija ja muutamat hänet muusikkoystävänsä avajaisten aikana.

Taidenäyttely on avoinna keskiviikkoon 18. maaliskuuta. Näyttely on avoinna Kemiönsaarenseurakunnan kirkkoherranviraston aukioloaikoina, maanantaina, keskiviikkona ja torstaina klo 9.30-15.00. Muina aikoina samaan aikaan kuin Dragsfjärdin seurakuntakodissa järjestettävät  tilaisuudet.

Dragsfjärdin kappeliseurakunta, Kemiönsaaren seurakunta