Pieni syyskonsertti - Lauluryhmä Guldkanten Inkoosta

su 31.10. kello 15.00 - 16.00
Taalintehtaan kirkko

Guldkanten on lauluryhmä, joka laulaa sekä naiskuoro- että sekakuorosovituksia (4-8 henkeä) säestyksen kanssa tai ilman.

Ohjelmisto käsittää kaikkea kansanlauluista viihdemusiikkiin ja hengellisestä klassiseen. Toiminta-alue on Länsi-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu, mutta kiertueetkin ovat mahdollisia. Guldkanten esiintyy esim. häissä, hautajaisissa, kirkoissa ja jopa yksityiskodeissa. Svenska Kulturfonden tukee toimintaa.

Guldkanten perustettiin syksyllä 2004. Se oli alunperin naiskvartetti, jonka päämääränä oli ilahduttaa vanhuksia ja muita, jotka eivät omin voimin pääse kulttuurielämysten pariin. Guldkanten on vuosien mittaan tehnyt lukemattomia kiertueita palvelutaloihin ja hoivakoteihin. Mukana laulamassa on Anders Storbacka, joka aikaisemmin toimi kanttorina Dragsjärdin seurakunnassa. Konsertissa hän soittaa myös uruilla. Andersin vaimo, Ann-Sofi, pitää hartauden.

Pääsy konserttiin on ilmainen. Tervetuloa!

Dragsfjärdin kappeliseurakunta, Kemiönsaaren seurakunta

Musiikkiohjaaja