Kaksikielinen joulukonsertti - Joulutervehdys Euroopasta.

Kemiön kirkko

Klassista adventti- ja joulumusiikkia. Edellytämme tilaisuuteen tulijoita koronapassia.

Mukana:
Liisi Pettersson, sopraano
Salla Valkeapää, kontra-altto
Hanna-Maarit Kohtamäki, piano ja urut.

Voit tulla turvallisin mielin.

Koronapassi eli Omakannasta internetistä (kanta.fi/omakanta) saatava EU:n koronatodistus tarkastetaan kirkon sisäänkäynnillä kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Ilman koronapassia ei voi osallistua. Nämä ohjeet tulevat aluehallintovirastolta.

Tulethan paikalle ajoissa, että ehdimme tarkastaa koronapassisi. Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat koronapassin paperille. Jos tulostat, älä taita koronapassia QR-koodin kohdalta paperin oikeasta yläkulmasta, sillä taitettu koodi ei toimi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta kirjauta itse Oma kantaan niin terveyskeskus voi auttaa sinua coronapassin tulostamisessa.

Suosittelemme että he jotka osallistuvat seurakunnan käyttäisivät kasvomaskia, pitävät etäisyyttä ja pesisivät käteensä.

Kemiön kappeliseurakunta, Kemiönsaaren seurakunta

Kemiön kappeliseurakunta