Joulukonsertti

Dragsfjärdin kirkko

Edellytämme tilaisuuteen tulijoita koronapassia.

Joulukonsertti pidetään taas Dragsfjärdin kirkossa. Tänä vuonna konsertissa esiintyvät: Baltic Gospel Singers, Taalintehtaan hanurikerho ja Tre Prima Donnor, Gaudium ja Kvintoli+, Kake & Co, Annalena Röblom, Carita Lagerspetz, Hanna-Maarit Kohtamäki, ja Silja Pettersson sekä Siiri Ylijoki. Johtajina toimivat Jenni Engblom, Kaj Kulla ja Peter Södergård. Seurakuntapastori Jesse Heinonen juontaa ja pitää hartauden.

Pääsy konserttiin on ilmainen. Kirkon ovet avataan yleisölle klo 17.15.

Voit tulla turvallisin mielin.

Koronapassi eli Omakannasta internetistä (kanta.fi/omakanta) saatava EU:n koronatodistus tarkastetaan kirkon sisäänkäynnillä kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Ilman koronapassia ei voi osallistua. Nämä ohjeet tulevat aluehallintovirastolta.

Tulethan paikalle ajoissa, että ehdimme tarkastaa koronapassisi. Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat koronapassin paperille. Jos tulostat, älä taita koronapassia QR-koodin kohdalta paperin oikeasta yläkulmasta, sillä taitettu koodi ei toimi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta kirjauta itse Oma kantaan niin terveyskeskus voi auttaa sinua coronapassin tulostamisessa.

Suosittelemme että he jotka osallistuvat seurakunnan käyttäisivät kasvomaskia, pitävät etäisyyttä ja pesisivät käteensä.

Dragsfjärdin kappeliseurakunta, Kemiönsaaren seurakunta

Musiikkiohjaaja