Kauneimmat joululaulut

Kemiön kirkko

4. adventtisunnuntai - Heran syntymä on lähellä.

Edellytämme tilaisuuteen tulijoita koronapassia (16 vuotta täyttäneitä)

Klo 15.15 lähtien ovat oppaat paikalla ja kertovat lyhyesti kirkosta
Donner Karin, Kohtamäki Hanna-Maarit

Voit tulla turvallisin mielin.

Koronapassi eli Omakannasta internetistä (kanta.fi/omakanta) saatava EU:n koronatodistus tarkastetaan kirkon sisäänkäynnillä kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Ilman koronapassia ei voi osallistua. Nämä ohjeet tulevat aluehallintovirastolta.

Tulethan paikalle ajoissa, että ehdimme tarkastaa koronapassisi. Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat koronapassin paperille. Jos tulostat, älä taita koronapassia QR-koodin kohdalta paperin oikeasta yläkulmasta, sillä taitettu koodi ei toimi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta kirjauta itse Oma kantaan niin terveyskeskus voi auttaa sinua coronapassin tulostamisessa.

Suosittelemme että he jotka osallistuvat seurakunnan tilaisuuksiin, käyttäisivät kasvomaskia, pitäisivät etäisyyttä ja pesisivät käteensä.

Kemiönsaaren seurakunta, Kemiön kappeliseurakunta