Aarresaari

Tule mukaan minileirille!

20 - 21.6.2023

Leirillä kuulemme tarinoita merirosvoista, jotka seikkailevat suurilla merillä. Merirosvoja on ollut olemassa yhtä kauan kuin laivoja merellä. Valmistamme esineitä, vaellamme ja kilpailemme.
Illalla meillä on ohjelmaa rannalla.

Leiri on avoinna kaikille kunnan oppilaille vk:lta 1 (-2, niille kakkosluokkalaisille jotka eivät vielä lähde Biskopsö-leirille)

Leirillä yövymme teltoissa. Voit joko ottaa mukaan oman teltan, tai asua kaverin kanssa hänen teltassaan. Ohjelmat pidetään ulkona ja ateriatkin nautimme yleensä ulkona. Parista vanhan ajan asiasta täytyy selviytyä leirillä: pitää uskaltaa käyttää ulkovessaa sekä peseytyä meressä. Olisi hyvää että lapsi on tottunut nukkumaan muuallakin kuin kotona ennenkuin hänet ilmoitetaan leirille.

Mitä kaikkea me teemme leirillä?

Ensin tehdään vaellus leiripaikalle ja pystytämme teltat. Tutustumme muihin lapsiin ja johtajiin. Opimme tuntemaan leirialuetta, jotta tiedämme mitä voimme tehdä missäkin.  Tämän jälkeen toiminta alkaa. Leirillä on aikuisia johtajia Taalintehtaan Meripartiosta. 

Aikataulu:

Kokoonnumme Kerhotalolla Taalintehtaalla, Metsäkodintie 4, tiistaina 20.6 klo. 10.00. Tullaan takaisin samaan paikkaan keskiviikkona 21.6 klo. 14.00.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 2.5 klo. 10.00 ja sulkee 31.5 klo. 16.00

Klikkaamalla tätä linkkiä pääset ilmoituslomakkeelle

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrot nimesi, millä luokalla olit, kenen kanssa haluat asua, mahdolliset allergiat/erityisruokavalio, uintitaito. Kerro jos sinulla on joku sairaus, joka vaatii lääkkeitä. Ilmoita T-paidan koko sekä äidin tai isän puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoita jos lapsen kuvia leiristä EI SAA julkaista. Ilmoittautuneille tulee lisää tietoa.

Kysymykset

Tina Höglund 0400 267194, tina.hoglund@evl.fi
Maria Manelius 0400 510937, maria.manelius@evl.fi

Leirimaksu:

Leirimaksu on 40 €. Leirimaksu maksetaan tilille FI3124461800124618 / Dalsbruks Sjöscouter viimeistään 31.5. Kirjoita viestikenttään "Minileiri 2023" sekä osallistujan nimi.  Ilmoittatuminen on sitova. Leirimaksun saa takaisin ainoastaan, jos sairastuu.

Leirin järjestää Dalsbruks Sjöscouter ja Kemiönsaaren seurakunta
 


 

 

Aarrekartta.