Kanttorin virka

10.6.2019 08.41

Orgel3annons.jpg

Kemiönsaaren seurakunta etsii kanttoria 1.9.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan. Viran pätevyysvaatimukset määritellään Kirkkohallituksen päätöksessä tutkimuksista, jotka vaaditaan kanttorin virkaan nro 123; muuta kirkkohallituksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorivirka (entinen C-kanttorin virka). Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon rippikoulun käynyt jäsen. Kielivaatimukset ovat hyvät suulliset ja kirjalliset valmiudet ruotsin ja suomen kielissä.

Päävastuualueet ovat Västanfjärd ja Hiittinen, mutta töitä tehdään koko seurakunnan alueella tarpeen mukaan.

Toivomme, että sinä:

• omaat kokonaisnäkemyksen ja motivaation seurakuntatyöhön
  • olet kiinnostunut kehittämään jumalanpalveluselämää
  • omaat valmiudet hoitamaan monipuolisia työtehtäviä, jotka sisältyvät kanttorin työhön
  • omaat pedagogisia valmiuksia tehdä työtä eri ikäryhmien ihmisten ja eri musiikkityylien kanssa
  • voit tehdä yhteistyötä sekä työntekijöiden että vapaaehtoisten avustajien ja paikallisen musiikkielämän toimijoiden kanssa, myös yli kielirajojen

Peruspalkka pätevälle on vaatimusryhmä 502 mukaan. Viralla on 6 kuukauden koeaika. Valituksi tulleen on ennen virkaan astumista näytettävä hyväksytty lääkärintodistus ja rikosrekisteriote.

Lähempiä tietoja virasta antaa musiikin johtaja Peter Södergård, sähköposti: peter.sodergard@evl.fi, puh 050 5866201 tai kirkkoherra Katarina Dahlqvist, sähköposti: katarina.dahlqvist@evl.fi, puh. 044-0425920.

Vapaasti muotoillut hakemukset osoitetaan Kemiönsaaren seurakunnan kirkkoneuvostolle, Kappelimäentie 6, 25870 Dragsfjärd postitse tai sähköpostilla kimitoon@evl.fi. Hakemusten on oltava meillä viimeistään 27.6.2019 klo 15.

Mahdollinen haastattelu pidetään 3. tai 4.7.2019.