Kirkkoneuvoston kokous 11.11.2019

18.11.2019 12.11

Kolehdit 2020

Kirkkoneuvosto vahvisti kolehtiluettelon ja kappelineuvostot täydentävät sen vapaat kolehtipäivät.

Dragsfjärdin pappilan myynti

Kirkkoneuvosto päätti, että Dragsfjärdin pappila laitetaan myyntiin.

Kirkonkirjojenpito keskitetään alueelliseen keskusrekisteriin

Kirkkohallituksen täysistunto vahvisti kokouksessaan joulukuussa 2018, että kirkonkirjojenpito ja ne toiminnot, jotka liittyvät väestökirjanpitoon vuoden 2022 alusta hoidetaan keskitetysti alueellisten keskusrekisterien toimesta. Seurakuntien on siis päätettävä, liittyykö keskusrekisteriin tai muodostaako sellaisen. Kirkkohallituksen mukaan seurakuntien olisi tehtävä päätös asiassa tämän vuoden aikana.

Keskittäminen tarkoittaa, että yksittäiset seurakunnat eivät enää vuoden 2021 jälkeen hoida viranomaistehtäviä, jotka liittyvät lakisääteisiin kirkollisiin toimituksiin ja väestökirjanpitoon, vaan nämä tehtävät hoitaa aluekeskusrekisteri.

Kirkkoneuvosto keskusteli asiasta mutta päätöstä ei tehty.

Toimintasuunnitelmat vuodelle 2020

Kirkkoneuvosto tutustui, keskusteli ja merkitssi tiedoksi toimintasuunnitelmat vuodelle 2020.

Katselmus hautausmailla

Kirkkoneuvosto tutustui Hiittisten kappelineuvoston raporttiin hautausmaakatselmuksista.

Caruna Oy pyytää käyttöoikeutta johtoalueella Labbnäsissä

Kirkkoneuvosto päätti, että seurakunta solmii sopimuksen yrityksen Caruna Oy kanssa käyttöoikeudesta johtoalueella kiinteistössä Labbnäs ( kiinteistömerkintä 322-503-1-14).

Pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa ajalla 21.11 – 21.12.2019 viraston aukioloaikana (maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30 - 15.00).