Tule töihin saaristoon!

9.10.2017 08.29

hitis

Kemiönsaaren seurakunta julistaa kaksi virkaa haettavaksi:

SEURAKUNTAPASTORIN VIRKA 100 %

B KANTTORIN VIRKA 80 %

Ulospäin suuntautunut ja dynaaminen saaristoseurakunta etsii luovia ja joustavia työtovereita, jotka huolehtivat ihmisistä. Seurakuntapastorin viran viranhaltija vastaa Hiittisten kappeliseurakunnasta ja osallistuu seurakuntatyöhön koko seurakunnan alueella. Kanttorin viran viranhaltija vastaa Västanfjärdin ja Hiittisten kappeliseurakunnista ja osallistuu seurakuntatyöhön koko seurakunnan alueella. Hyvät suulliset ja kirjalliset ruotsin ja suomen kielen taidot tarvitaan.

Hakemusten tulee olla meillä viimeistään 31.10.2017. Seurakuntapastorin viran palkka vaativuusryhmän 601 mukaan ja kanttorin viran palkka vaativuusryhmän 601 mukaan. Virkaan astuminen 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kirkkoherra Katarina Dahlqvist, puh. 044 0425920, katarina.dahlqvist@evl.fi vastaa kysymyksiin. Seurakuntapastorin nimittää Porvoon hiippakunnan tuomiokapituli. Hakemus ansioluettelon ja työtodistusten kera osoitetaan Kemiönsaaren seurakunnan kirkkoneuvostolle, Kappelimäentie 6, 25870 Dragsfjärd.