Apua ja tukea

Diakonia

Diakonia on kaikkia seurakuntalaisia koskettava toimintamuoto ja tehtävä. Se merkitsee kaikenikäisten ihmisten tukena olemista elämää uhkaavissa tilanteissa.

Seurakunnan diakoniatyö haluaa olla olemassa sinua varten silloin, kun elämä tuntuu raskaalta. Olet ehkä menettänyt läheisen, tunnet itsesi yksinäiseksi, olet sairas, perheessäsi on päihdeongelmia tai taloudellisia vaikeuksia jne.

Näissä tilanteissa diankoniatyöntekijä tahtoo istua keskustelemaan kanssasi, auttaa sinua eteenpäin ja löytämään ongelmiisi toimivia ratkaisuja. Diakoniatyöntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.

Diakoniatyöntekijät tekevät kotikäyntejä, mutta heitä voi tavata myös sopimuksen mukaan diakoniavastaanotolla.

Ruokakassien jakelu

Ruokassien jakelu Taalintehtaan kerhotalolla (Metsäkodintie 4, 25900 Taalintehdas)
Perjantaisin klo 10.30 - 11.30

vt diakoni Johanna Visapää puh 040 585 1706

Jakelussa auttaa diakonia, Kemiönsaaren nuorisotyöpaja sekä vapaaehtoiset.

Ruokakassien jakelu Adventtikirkossa Kemiössä (Lautamiehentie 1, 25700 Kemiö)
Perjantaisin klo 11.00 - 12.00

diakoni Helena Karilainen puh 050 342 6825

Teemme yhteistyötä Adventtikirkon kanssa.

stöd och hjälp