Kemiön seurakuntatalo

Hedbergintie 3, 25700 Kemiö

Kemiön seurakuntatalo

Kemiön seurakuntatalo sijaitsee kirkon läheisyydessä ja sillä on suuri pysäköintialue. Talossa on mukavat matalat rappuset ja leveä ramppi. Esimerkiksi Suomen Punainen Risti järjestää siellä verenluovutustilaisuuksia ja heidän mielestään tila on käytännöllinen, koska heillä on paljon kärryjä jotka täytyy rullata sisälle.

Isossa salissa on tilaa 90 henkilölle ja pieneen saliin mahtuu noin 25 henkilöä.  Talosta löytyy myös astioita, pöytäliinoja, kukkamaljakoita ja kynttilänjalkoja.

Seurakuntatalolla järjestetään kokouksia ja juhlia, muun muassa muistotilaisuuksia, sukukokouksia,rippikoulutapaamisia, kuoronharjoituksia  ja erilaisia laulu- ja musiikkitilaisuuksia. Nuoret perheet voivat pitää kastejuhlan siellä, heidän mielestään se on käytännöllinen, valoisa ja kodikas paikka.

Hinnaston voit händä täältä.

Varaukset tehdään kirkkoherranviraston kautta.

Hedbergintie 3, 25700 Kemiö

Virkistymispäivä