Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kemiönsaaren seurakunnan kirkonkirjojen pito siirtyi 1.9.2021 Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin.

Keskusrekisterin puoleen käännyt kun haluat tilata virkatodistuksen, sukuselvityksen tai sukututkimuksen. Todistukset lähetetään postissa tai turvasähköpostissa. Keskusrekisteri hoitaa myös avioliiton esteettömyystodistukset sekä muita jäsenrekisteriasioita.

Virkatodistustilaukset

Yksityisasiakkaat

Voit tilata virkatodistuksen itsestäsi tai sukuselvitysmuotoisen virkatodistuksen vainajasta Suomen evankelis-luterilainen kirkon asiointipalvelussa.

Linkki palveluun, josta voit tilata virkatodistuksen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yritys- ja organisaatioasiakkaat

Yritykset ja organisaatiot joilla on Y-tunnus voivat tilata virkatodistuksen täyttämällä tämän tilauslomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sukututkimustilaukset

Sukututkimuksia voit tilata täyttämällä tämän tilauslomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisätietoja sukututkimuksesta löytyy keskusrekisterin sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hinnat

Hinnasto löytyy keskusrekisterin omalta sivulta.

Linkki Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin sivulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri
Puhelinnumero: 040 759 1204
Sähköpostiosoite: crkr(at)evl.fi

Keskusrekisterin aluetoimistot palvelevat arkisin klo 9.00-11.30 ja klo 12.00-15.00 (henkilöstökokous keskiviikkoisin klo 9.00-10.15).

• Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloista, Lundinkatu 5 II krs. Puhelinnumero 0408 687 190.

• Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Puhelinnumero 0403 100 490.

• Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Puhelinnumero 0408 687 189.