Seurakunnan kirpputorit

Kierrätys- ja lähetysmyymälä Kellari

Seurakunnan ja kunnan yhteiseen kierrätysmyymälään voi lahjoittaa ja ostaa kaikkea kodin tavaraa isompia huonekaluja lukuun ottamatta. Myymälästä voi ostaa myös käsitöitä, joita on tehty seurakunnan ompelukerhossa ja kunnan työllisyysyksikön toiminnassa.

Lahjoituksia voi tuoda meille Kellarin aukioloaikoina, ja tavaroiden täytyy olla myyntikelpoisessa kunnossa eli ehjiä ja puhtaita.

Myynnistä saatavat tuotot käytetään eri tarkoituksiin Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Lähetysseuran kautta sekä työllisyysyksikön toiminnan tukemiseen.

Aukioloajat

Myymälä on auki tiistaista perjantaihin klo 10.00 - 17.00 ja lauantaisin klo 11.00 - 13.00.

Osoite

Dragsfjärdin seurakuntakoti, Kappelimäentie 6, 25870 Dragsfjärd.
Sisäänkäynti takapihan kautta.

Täältä löydät Kellarin Facebooksivut

Lähetystupa

Ehjiä ja puhtaita vaatteita, vuodevaatteita sekä taloustarvikkeita (ei elektroniikkaa tai kirjoja) vastaanotetaan aukioloaikoina.

Kirpputorien tulot käytetään Kirkon ulkoman avun ja Suomen Lähetysseuran eri projektikohteisiin.

Aukioloajat

Avoinna kesäisin.

Osoite

Lähetystupa, Hedbergintie 3, 25700 Kemiö.
Punainen talo Kemiön seurakuntakodin vieressä.

Lähetystupa
Myynnissä olevia huonekaluja ja astioita.

Kemiön kappeliseurakunta
Hedbergintie 3