JOLLY ROGER

Tule mukaan kesäleirille!

Biskopsö 27 - 30.6.2023

 

Leirillä kuulemme tarinoita merirosvoista, jotka seikkailevat suurilla merillä. Merirosvoja on ollut olemassa yhtä kauan kuin laivoja merellä. Valmistamme esineitä, vaellamme ja kilpailemme. Meillä on leirikaste leiritulen äärellä ja saamme purjehtia optimistijollilla ja purjeveneellä. Järjestämme myös oikean merirosvojuhlan. Leiri pidetään Taalintehtaan ulkopuolella vanhan Biskopsön koulun luona.


Leiri on avoinna kaikille kunnan oppilaille vk:lta 2-6. 

Leirillä yövymme teltoissa. Voit joko ottaa mukaan oman teltan, tai asua kaverin kanssa hänen teltassaan. Ohjelmat pidetään ulkona ja ateriatkin nautimme yleensä ulkona. Parista vanhan ajan asiasta täytyy selviytyä leirillä: pitää uskaltaa käyttää ulkovessaa sekä peseytyä meressä. Olisi hyvää että lapsi on tottunut nukkumaan muuallakin kuin kotona ennenkuin hänet ilmoitetaan leirille.


Mitä kaikkea me teemme leirillä?

Ensin pystytämme teltat ja tutustumme muihin leiriläisiin. Opimme tuntemaan leirialuetta, jotta tiedämme mitä voimme tehdä missäkin. Opimme myös tuntemaan oman ryhmämme ja sen päälliköt. Tämän jälkeen toiminta alkaa.
Leirillä on aikuisia johtajia Kemiönsaaren seurakunnalta sekä Taalintehtaan Meripartiosta. Leirillä on myös nuoret ryhmänjohtajat.

Aikataulu:


Lähtö tapahtuu m/s Stellalla Taalintehtaan satamalta, tiistaina 27.6. klo 12.30. 
Lapset saapuvat Taalintehtaalle taksiveneillä perjantaina 30.6 iltapäivällä.
 

Ilmoittautuminen Tiistaina 2.5 klo 9.00 alkaen (Rajoitetut paikat):

Klikkaamalla tätä linkkiä pääset ilmoituslomakkeelle.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrot nimesi, millä luokalla olit, kenen kanssa haluat asua, mahdolliset allergiat/erityisruokavalio, uintitaito. Kerro jos sinulla on joku sairaus, joka vaatii lääkkeitä. Ilmoita T-paidan koko sekä äidin tai isän puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoita jos lapsen kuvia leiristä EI SAA julkaista. 

Kysymykset:

Tina Höglund 0400 267194 / tina.hoglund@evl.fi
Maria Manelius 0400 510937 / maria.manelius@evl.fi

Leirimaksu:

Leirimaksu on 110 € (sisaralennus -20 €) 
Leirimaksu maksetaan tilille FI3124461800124618 / Dalsbruks Sjöscouter viimeistään 31.5. Maksamattomat leiripaikat siirtyvät sen jälkeen seuraavalle jonossa.
Kirjoita viestikenttään "Biskopsöleiri 2023" sekä osallistujan nimi.  Ilmoittatuminen on sitova. Leirimaksun saa takaisin ainoastaan, jos sairastuu.


Leirin järjestää Dalsbruks Sjöscouter ja Kemiönsaaren seurakunta
 

 

Piraattilaiva.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Dragsfjärdin kappeliseurakunta
Metsäkodintie 4
25900 Taalintehdas
Seurakuntamestari/Dragsfjärd ja Taalintehdas
Dragsfjärdin kappeliseurakunta
Kappelimäentie 6
25870 Dragsfjärd